آشپزی و سلامت

1400/06/24
طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه‌تر نمی‌شود ​​​​​​​

​​​​​​​اشکنه از آن غذا‌های راحت و سریع است که در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید.

مواد لازم

تخم مرغ: ۴ عدد

پیاز: ۱ عدد درشت

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

شنبلیله خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه‌تر نمی‌شود

طرز تهیه

پیاز‌ها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید. وقتی که پیاز‌ها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.

بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید. سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.

در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و آن‌ها را کاملاً هم بزنید.

طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه‌تر نمی‌شود

در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ‌ها سفت و بسته نشود.

میزان فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای حاضر است.