آشپزی و سلامت

1394/03/11
پیتزا سوسیس کالباس

طرز تهیه:

پنیر پیتزا را از فریزر در می آوریم تا یخ آن باز شود.

سوسیس ها را به صورت نگینی خرد می کنیم.

کالباس ها را به صورت رشته ای نگینی خرد می کنیم.

فلفل دلمه را به صورت رشته ای خرد می کنیم.

گوجه ها را از وسط نصف کرده و هر تکه را به صورت دایره ای خرد می کنیم.

قارچ ها را به صورت دایره ای خرد می کنیم.

روی نان پیتزا ( روی قسمتی که کمی حباب دار و زبر است) با کارد خراش های کم عمق و موازی می دهیم.

حدود یک قاشق غذا خوری سس قرمز تند را روی نان پیتزا پخش می کنیم.

فر را ده دقیقه قبل از آماده شدن پیتزا ها باید روشن کرد.

یک چهارم پنیر پیتزا را در سه لایه باید روی هر نان ریخت.

ابتدا مقداری پنیر پیتزا و سپس یک چهارم سوسیس را روی نان می ریزیم.(لایه اول)

یک چهارم کالباس ها و مقداری پنیر پیتزا را به مواد روی نان اضافه می کنیم. (لایه دوم)

یک چهارم قارچ ها را روی مواد می چینیم. (لایه سوم)

یک چهارم  گوجه ها را روی مواد می چینیم. (لایه چهارم)

یک چهارم فلفل سبز را روی مواد می چینیم.(لایه پنجم)

مقداری پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم. (لایه ششم)

پیتزا را به مدت نیم ساعت در فر می گذاریم تا بپزد. (هنگامی که روی پیتزا طلایی شد پیتزا آماده سرو است).بعد از پخت می توان <پیتزا را روی تخته برش داد. سپس در ظرف دلخواه آن را سرو نمود.


 

 

مواد لازم:

سوسیس: 400 گرم

کالباس: 400 گرم

پنیر پیتزا خلالی: 400 گرم

قارچ: 100 گرم

فلفل دلمه: یک عدد متوسط

گوجه: دو عدد متوسط

نان پیتزا: 4 عدد

آویشن: یک قاشق مرباخوری

سس قرمز تند: به مقدار لازم

کره یا روغن: به میزان لازم