آشپزی و سلامت

1395/04/10
كوكو سيب زميني با خمیر يوفكا

1 سيب زميني را آب پز ميكنيم ، سپس له كرده و با تخم مرغ ، پنير ،‌نمك و فلفل سياه به خوبي مخلوط ميكنيم .

2 خمیر یوفکای داناک را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که  یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

قالب دايره اي را برداشته و آن را چرب ميكنيم ، سپس يك لايه از خمير را برداسته و سطح آن را كاملا به كره ذوب شده آغشته ميكنيم ، اين كار را براي 7 لايه بعدي نيز تكرار كرده تا تمامي كف ظرف به خوبي پوشيده شود و لبه هاي خمير از اطراف به بيرون آويزان باشد .

4 مواد را درون خمير ميريزيم ، و با مابقي خميرها سطح مواد را كاملا ميپوشانيم ، سپس آن را درون فر از قبل گرم شده با دماي 200 درجه سانتي گراد قرار ميدهيم تا سطح خمير طلايي شود .


5 نكته :

ميتوانيد از سبزيجات خشك شده مانند نعنا براي تزئين سطح رويي خمير و يا حتي براي مواد مياني استفاده نماييد .