آشپزی و سلامت
1395/07/10
سوسیس خانگی
طرز تهیه سوسیس خانگی
1- ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد شود سپس به قطعات کوچک خرد
کنید.
-
گوشت منجمد شده را با 3 حبه سیر چرخ کنید.
-
گوشت، روغن مایع، تخم مرغ و ادویهها را درون غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه به
خوبی مخلوط کنید.
4- در این مرحله آب و یخ را اضافه کنید.
5- آرد را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.
6- در مرحله آخر نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صورتی رنگی بدست آید. (در صورت تمایل از استفادهی اسانس دود میتوانید در این مرحله به مخلوط بیفزایید.)
7- سپس خمیر را توسط چرخ گوشت به محفظهی نگهداری سوسیس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید.
- سوسیسها را به مدت 45 بخارپز کنید و 24 ساعت در یخچال بگذارید و سپس میتوانید به مدت طولانی در فریزر نگهداری نمایید.