آشپزی و سلامت
1395/07/10
کالباس خانگی
طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه
- ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد شود.
- گوشت منجمد شده را با 3 حبه سیر چرخ کنید.
- گوشت، روغن مایع، تخم مرغ و ادویهها را درون غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه به خوبی مخلوط کنید.
- در این مرحله آب و یخ را اضافه کنید.
- آرد را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.
- در مرحله آخر نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صورتی رنگی بدست آید. (در صورت تمایل از استفادهی هویج، فلفل دلمهای رنگی، قارچ و پسته میتوانید در این مرحله به مخلوط بیفزایید.)
- سپس خمیر را توسط چرخ گوشت به محفظهی نگهداری کالباس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید.
- کالباسها را به مدت 45 دقیقه بخارپز کنید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید و پس از آن میتوانید آن را به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.
منبع :گروه آشپزی ستاره