آشپزی و سلامت

1395/07/19
سوسیس و کالباس با گوشت گربه

مدتهاست شایعاتی مبنی بر تولید سوسیس و کالباس با گوشت گربه و اخباری از این دست در فضاهای مجازی دست به دست میگردد و مردم بصورت نا اگاهانه و بدون ذره ای تامل این شایعات را باور و رواج می دهند. کافیست فقط از خود بپرسید که مگر یک گربه چند کیلو گوشت خالص دارد که به توان از آن استفاده کرد و برای 1000 کیلو (یک تن ) گوشت گربه چه تعداد گربه را باید سر برید؟ بنظر من حداقل به 1000 عدد گربه نیاز می باشد. آیا میدانید یک کارخانه تولید سوسیس و کالباس بطور میانگین روزانه 3000 کیلو گوشت مصرف دارد/

بر فرض محال اگر کسی این کاربخواهد انجام دهد آیا صرفه اقتصادی دارد ؟ چه تعداد شکار چی گربه باید استخدام کند؟ چند نفر قصاب باید داشته باشد تا روزانه بتوانند 3000 گربه را سر بریده و گوشت آنها را جدا نمایند؟ چقدر خوب میشد تا با شنیدن برخی از شایعات کمی فکر و تامل میکردیم و اگر اندکی عقلانی بنظر میرسید انتقال میدادیم.

نویسنده:جعفر دهدست