آشپزی و سلامت

1395/07/20
خمیر یوفکا

بورک به شکل مثلث
مواد لازم :
خمیر یوفکا  1 بسته ، اسفناج  نیم کیلو ، پنیر لیقوان  100 گرم ،روغن مایع  1 پیمانه ، ماست  1 پیمانه
طرز تهیه:
اسفناج ها را بخارپز می کنیم خمیر یوفکا را باز کرده به شکل مستطیل دراز می بریم.روی خمیر یوفکا را به وسیله فرچه با روغن مایع و ماست آغشته می کنیم.از گوشه اسفناج را به شکل مثلث روی خمیر یوفکا می گذاریم.بعد رویش پنیر گذاشته به شکل مثلث تا می کنیم.
بعد روی خمیر زرده تخم مرغ زده و در صورت دلخواه کنجد می پاشیم و درون فری که از 10 دقیقه پیش روشن کرده ایم ، با حرارت 175 درجه سانتی گراد می گذاریم تا پخته و طلایی گردد.

بورک سلطنتی با گردو
مواد لازم:
خمیر یوفکا  1بسته ، کره یا روغن  2 قاشق سوپخوری ، پیاز  1عدد بزرگ ،جعفری ساطور شده  نصف پیمانه،مغز گردو خرد شده  1 پیمانه ،گوشت چرخ کرده 250 گرم،زرده تخم مرغ 1عدد ،کنجد سفید به میزان لازم،نمک و فلفل به میزان لازم ،برای سس بین خمیرها ماست 1 فنجان ،روغن مایع 1 فنجان
طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده با گوشت مخلوط و در روغن تفت می دهیم.بعد جعفری و گردو خردشده را اضافه می کنیم و روغن اضافی مواد را می گیریم.سینی فر را چرب نموده سه لایه خمیر یوفکا در سینی پهن می کنیم.فراموش نشود بین لایه ها را با مخلوط ماست و روغن مایع آغشته کنیم.بعد از لایه سوم مخلوط گوشتی را روی خمیر پهن کرده و دوباره سه لایه دیگر خمیر پهن می کنیم.روی آخرین لایه زرده تخم مرغ و کنجد می پاشیم و به شکل لوزی برش داده و در طبقه وسط فر که 15 دقیقه قبل روشن کرده ایم می گذاریم تا پخته و طلایی شود.به جای مواد گوشتی می توان از اسفناج بخارپز شده و پنیر استفاده کرد.
توجه:حرارت فر 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت زمان پخت 25 دقیقه