آشپزی و سلامت
1397/03/28
طرز تهیه انواع ژامبون بهداشتی در منزل
مرغ درسته= 1 عدد متوسط
آب پیاز =1 پیمانه
سیر له شده= 2 حبه
جوز هندی= یک دوم قاشق چای خوری ( جوز بویا )
زنجفیل= 1 قاشق چای خوری
نمک= 1 قاشق چای خوری
پودرتخم گشنیز= یک دوم قاشق چای خوری
هویج= 3 عدد متوسط
پیاز حلقه شده= 2 عدد متوسط
آب= 1 پیمانه
ابتدا مرغ را از استخوان جدا کنید و پوست آن را سالم درآورید. مرغ بی
استخوان را 24 ساعت در آب، پیاز، سیر له شده، جوز هندی، زنجفیل، نمک و پودر
تخم گشنیز
بخوابانید و بعد از گذشت این مدت، مرغ را با پوست و درسته به حالت فشرده
رول کنید و با نخ ببندید. در کف ماهی تابه، حلقه های هویج و پیاز را بچینید
و یک پیمانه آب روی آن بریزید و یک و نیم ساعت در فر با حرارت 180 درجه
سانتی گراد بپزید.
بعد از خنک شدن کامل، کالباس مرغ را برش بزنید
بعد از خنک شدن کامل، کالباس مرغ را برش بزنید