آشپزی و سلامت

1397/03/28
طرز تهیه انواع ژامبون بهداشتی در منزل


مرغ درسته= 1 عدد متوسط
آب پیاز =1 پیمانه
سیر له شده= 2 حبه
جوز هندی= یک دوم قاشق چای خوری ( جوز بویا )
زنجفیل= 1 قاشق چای خوری
نمک= 1 قاشق چای خوری
پودرتخم گشنیز= یک دوم قاشق چای خوری
هویج= 3 عدد متوسط
پیاز حلقه شده= 2 عدد متوسط

آب= 1 پیمانه



ابتدا مرغ را از استخوان جدا کنید و پوست آن را سالم درآورید. مرغ بی استخوان را 24 ساعت در آب، پیاز، سیر له شده، جوز هندی، زنجفیل، نمک و پودر تخم گشنیز بخوابانید و بعد از گذشت این مدت، مرغ را با پوست و درسته به حالت فشرده رول کنید و با نخ ببندید. در کف ماهی تابه، حلقه های هویج و پیاز را بچینید و یک پیمانه آب روی آن بریزید و یک و نیم ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید.
بعد از خنک شدن کامل، کالباس مرغ را برش بزنید