آشپزی و سلامت

1399/10/26
طرز تهیه کاناپ ژامبون، فینگرفودِ محبوب

 کاناپ ژامبون، یکی از انواع فینگر فود‌های محبوب و خوشمزه است که دستور تهیه آن بسیار راحت می‌باشد. کاناپ ژامبون را می‌توانید به عنوان پیش غذا و یا عصرانه در منزل تهیه و سرو کنید. این فینگر فود همچنین برای کودکان نیز مناسب بوده و به دلیل کوچک بودن حجم غذا و ظاهر عالی آن یک میان وعده سالم و خوشمزه برای کودکان تان خواهد بود.

کاناپ ژامبون

مواد لازم

  • ژامبون گوشت: ۸ اسلایس
  • خامه: ۵۰ گرم
  • پنیر کیوب: ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پیازچه: ۴ ساقه
  • گوجه فرنگی گیلاسی: ۱۰۰ گرم
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

کاناپ ژامبون

طرز تهیه:

۱. ابتدا کف قالب مافین را کمی با روغن چرب کنید.

۲. ژامبون‌ها را برش زده و در قالب قرار دهید.

۳. سپس بر روی آن کمی پنیر کیوب، پیازچه حلقه‌ای خرد شده و یک گوجه فرنگی قرار دهید.

۴. در یک کاسه تخم مرغ ها، خامه و ادویه‌ها را ریخته و مخلوط کنید.

۵. سپس مخلوط آماده شده را به مقدار لازم بر روی کاناپ‌ها بریزید.

۶. مجدداً کمی پنیر کیوب بر روی کاناپ‌ها نیز بریزید.

۷. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

۸. کاناپ‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند.