اخبار

1397/05/22
طرز تهیه کالباس مرغ خانگی/ ادویه مخصوص کالباس

مرغ یا گوشت (چرخ شده) 600 گرم
یخ (خرد شده) نصف لیوان
شیرخشک (قنادی) 1 ق غ
نشاسته ذرت 1 ق غ
سیر سه حبه
پودر سیر 1 ق چ
جوز رنده شده 1/2 ق چ
پودر زنجبیل 1 ق چ
پاپریکا 1 ق چ
آویشن 1 ق چ
تخم گشنیز 1 ق چ
فلفل سیاه و قرمز هرکدام 1/2 ق چ
نمک 1 ق غ
خلال پسته (خیس خورده در آب جوش) به میزان دلخواه
هویج (پخته و نگینی خرد شده) یک عدد
طرز تهیه:
ابتدا مرغ چرخ شده رو (ترجیحا دو یا سه بار چرخ کنید) با سیر توی غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.
کلیه ادویه هارو توش بریزید و یخ رو اضافه کنید و دوباره میکس کنید.یخ باعث میشه حفره هایی توی کالباس ایجاد شه.وقتی همه رو باهم میکس کردین خلال پسته و هویج خرد شده رو اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید.(با قاشق/نیازی به مخلوط کن نیست چون هویج و پسته نباید له بشه).
این مواد رو با سلفون کاملا رول کنید و خوب بپیچید و هوای کیسه رو بگیرید.میتونین برای اطمینان بیشتر با یه کیسه تنورک هم کاملا رول کنید که هنگام پخت اصلا آب واردش نشه.(کیسه تنورک کیسه های مختص حرارت دیدن و توی فر رفتنه)
بعد داخل آب جوش بندازید یا بخارپز کنید تا زمانی که کاملا بپزه.حدود یک ساعت و ربع کافیه.
بعد داخل یخچال یا اگه عجله دارید داخل فریزر بذارید تا سرد و محکم بشه و سپس برش بزنید و نوش جان کنید
به همین سادگی شما یه کالباس سالم و رژیمی و خووووش طعم دارید:)