در راستای اهمیت و توجه هرچه بیشتر سلامت محصولات غذایی هموطنان سومین نشست کمیته راهبردی مدیریت غذا با موضوعات کاهش قند،نمک و چربی در محصولات غذایی برگزار شده است.
با توجه به اینکه سلامت مردم در گرو سلامت محصولات غذایی تولیدی در صنایع کوچک و بزرگ غذایی است و موضوعات توجه به سلامت محوری با کاهش مصرف قند، نمک، چربی از محصولات غذایی و بررسی محصولات غذایی کنسروی، شوریجات و ترشیجات در کارگاه های تولیدی است .
دراین جلسه مقرر شد
بازدیدها به صورت متمرکز بر اساس دستورالعمل های وزارت بهداشت از مراکز تولید صورت
بگیرد و ارزشیابی شبکه های بهداشت و درمان نیز طبق پروتکل های موجود انجام شود و با
توجه به محصولات مورد نظر بر اساس نتایج بدست آمده و رنگکینگ به دست آمده انجام شود.
در این بررسی ها توجه بیشتری به موضوع کنترل قند چربی و نمک در محصولات غذایی تولیدی مد نظر قرار می گیرد و موضوع بحث تراریخته و محصولاتی که تراریخته نیستند ومجوز یا لیبل عدم تراریختگی را ندارند بیشتر مد نظر قرار گیرند.
در پایان مقرر شد پایش های استانی صورت بگیرد و در صورت تخلف با متخلفین برخورد جدی شود