پیتزا مرغ و اسفناج

تهیه پیتزا مرغ و اسفناج یکی از ویژه‌ترین و لذیذترین پیتزاهاست. در ادامه، یک دستور تهیه مرغ و اسفناج پیتزا به شما ارائه می‌دهیم.

برای تهیه پیتزا مرغ و اسفناج، به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ و اسفناج
مواد برای تست پیتزامواد برای سس پیتزاتوپینگ‌ها
دو سوم فنجان آب گرمدو سوم فنجان سس گوجه فرنگیپوست مرغ پودرکرده
یک قاشق چایخوری شکریک قاشق چایخوری زیره تازهدسته کوچکی از اسفناج تازه
یک و نیم قاشق چایخوری مخمر فورینمک و فلفل سیاه به میزان لازمیک فنجان پنیر موزارلا خرد شده
دو فنجان آرد سفید (و آرد اضافی برای تخمیر و کف کردن) نصف پیمانه پنیر پارمژان خرد شده
نیم قاشق چایخوری نمک  
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه پبتزا مرغ و اسفناج

در ادامه مراحل تهیه این پیتزا را باهم می‌بینیم:

مرحله اول : تهیه تست پیتزا

در یک کاسه کوچک، آب گرم را با شکر مخلوط کنید و مخمر فوری را اضافه کنید. بگذارید مخمر به مدت ۵-۱۰ دقیقه فعال شود و حباب‌هایی بزرگ بسازد.

در کاسه بزرگتری، آرد و نمک را مخلوط کنید و سپس مخمری را که قبلاً تهیه کرده‌اید به آن اضافه کنید.

روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا تشکیل یک تست یکنواخت بگیرد.

تست را روی یک سطح آردی کف کنید و آن را با دستتان چند دقیقه نخورده کنید تا یک تست نرم و انعطاف‌پذیر بسازید. در صورت نیاز، آرد اضافی به تدریج اضافه کنید.

تست را در یک کاسه با دسته تخمیر بپوشانید و در محیط گرم و خشک برای حداقل ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم بگذارید تا دو برابر حجم افزایش یابد.

مرحله دوم : تهیه سس پیتزا

در یک کاسه کوچک، سس گوجه فرنگی را با زیره تازه، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. به آرامی مواد را با هم ترکیب کنید تا یک سس یکنواخت بسازید.
تخمیر تست پیتزا:

تست پیتزا را از کاسه بردارید و روی سطح آرد کف کنید. تست را به اندازه دلخواه خود برش دهید (معمولاً به ۲ یا ۴ قسمت تقسیم می‌شود).

هر قسمت تست را به اندازه یک پیتزای کوچک بکشید و روی سینی فر یا سینی پیتزا قرار دهید.

مرحله سوم : تهیه پیتزا

روی هر قطعه تست پیتزا سس گوجه فرنگی را تا لبه‌ها پخش کنید.

سپس اسفناج، مرغ پودرکرده و پنیر موزارلا را به ترتیب روی پیتزاها قرار دهید.

در نهایت، پنیر پارمژان را روی پیتزاها بپاشید.

مرحله چهارم : پخت پیتزا

سینی پیتزا یا سینی فر را در داخل فر گرم شده به دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

پیتزاها را در فر قرار دهید و بگذارید تا در دمای مذکور برای حدود ۱۲-۱۵ دقیقه پخته شوند یا تا زمانی که لبه‌های تست طلایی و برشدنی شوند.

پیتزاها را از فر خارج کنید و قبل از برش دادن به مدت ۵ دقیقه در خنک شدن دهید.

مرحله آخر : برش و سرو

پیتزاها را ببرید و سرو کنید. لذت ببرید!
این پیتزا می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل در وعده نهار یا شام مناسب باشد. بسیاری از مردم این پیتزا را با دوستان و خانواده‌شان به اشتراک می‌گذارند و از طعم لذیذش لذت می‌برند.

۵
از ۵
۱ مشارکت کننده

دسته‌بندی‌ها

سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش