یکی از غذاهای راحت و مورد علاقهی اکثر افراد پیتزا است که به راحتی بدون محدودیت قابل پخت است. اما تارت پیتزا از خود پیتزا جذابتر است و برای پذیرایی در مهمانی گزینه خوبی است. تارت پیتزا دارای خمیری است که باید خودتان آن را درست کنید و مواد داخل آن اختیاری است.
آرد | ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر ولرم | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۶ قاشق غذاخوری |
خمیر ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
سوسیس پپرونی | به میزان لازم |
قارچ | ۴ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد کوچک |
گوجه | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
سس گوجه | به میزان لازم |
طرز تهیه تارت پیتزا
با طرز تهیه تارت پیتزا همراه ما باشید.
مرحله اول: آماده کردن خمیر ترش
ابتدا در یک ظرف مناسب درب دار ۱ قاشق غذاخوری خمیر ترش و ۱ قاشق غذاخوری شکر را باهم مخلوط کرده و سپس یک پیمانه شیر ولرم را اضافه کرده و با همزن دستی موادمان را به خوبی مخلوط و یکدست کرده و درب ظرف را قرار میدهیم و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه میدهیم تا مواد ما استراحت کند.
بیشتر بخوانید: سالامی چیست؟
مرحله دوم: آماده کردن خمیر تارت
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه خمیرترش آماده شده را در یک ظرف مناسب میریزیم و به آن ۱ عدد تخم مرغ اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط کرده و سپس ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع و یک قاشق مرباخوری نمک را اضافه و موادمان را به خوبی مخلوط میکنیم و کم کم به آن ۵۰۰ گرم آرد را اضافه کرده و با دست موادمان (خمیرترش، تخم مرغ، روغن، آرد) را ورز میدهیم تا خمیر ما دیگر به دست نچسبد و بعد از آماده سازی خمیر روی آن را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۲ ساعت در جای گرم قرار میدهیم.
بیشتر بخوانید: خواص گوشت بوقلمون چیست؟
مرحله سوم: آماده سازی تارت پیتزا
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم، بعد از گذشت ۲ ساعت خمیر ما آماده شده است دریک قالب مناسب پیتزا روغن میریزیم و کاملا آن را چرب میکنیم و خمیر تارت را درون قالب پهن میکنیم و کف خمیر رابا سس گوجه میپوشانیم و کمی پنیر پیتزا میریزیم و سپس به ترتیب ۴ عدد قارچ، ۱ عدد فلفل دلمه ای، ۱ عدد گوجه فرنگی و به میزان لازم پپرونی خردشده اضافه میکنیم و روی تارت را به پنیر پیتزا میپوشانیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا پخته شود.
مرحله آخر: سرو تارت پیتزا
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه تارت پیتزا شما آماده شده است و آن را در ظرف سرو میریزیم، امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.
نکات تهیه تارت پیتزا
- زمانی که خمیرترش و خمیر آماده تارت را برای استراحت میگذارید، حتما آنها را در جایی کاملا گرم بگذارید و روی آنها را با یک پارچه بپوشانید.
- برای مواد داخل تارت هیچ محدودیتی ندارید و میتوانید با توجه به ذائقه ی خود از هر موادی که علاقه دارید استفاده کنید، مانند: گوشت، مرغ، سبزیجات و غیره….
- مایه خمیر را حتما از قنادی یا شیرینی پزی تهیه کنید.