تارت پیتزای خانگی

یکی از غذاهای راحت و مورد علاقه‌ی اکثر افراد پیتزا است که به راحتی بدون محدودیت قابل پخت است. اما تارت پیتزا از خود پیتزا جذابتر است و برای پذیرایی در مهمانی گزینه خوبی است. تارت پیتزا دارای خمیری است که باید خودتان آن را درست کنید و مواد داخل آن اختیاری است.

مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر تارت پیتزا:
آرد ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم۱ پیمانه
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
خمیر ترش ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
مواد مورد نیاز برای تهیه تارت پیتزا:
سوسیس پپرونیبه میزان لازم
قارچ ۴ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد کوچک
گوجه ۱ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
سس گوجهبه میزان لازم

 

طرز تهیه تارت پیتزا

با طرز تهیه تارت پیتزا همراه ما باشید.

مرحله اول: آماده کردن خمیر ترش

ابتدا در یک ظرف مناسب درب دار ۱ قاشق غذاخوری خمیر ترش و ۱ قاشق غذاخوری شکر را باهم مخلوط کرده و سپس یک پیمانه شیر ولرم را اضافه کرده و با همزن دستی موادمان را به خوبی مخلوط و یکدست کرده و درب ظرف را قرار می‌دهیم و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا مواد ما استراحت کند.

بیشتر بخوانید: سالامی چیست؟

مرحله دوم: آماده کردن خمیر تارت

بعد از گذشت ۲۰ دقیقه خمیرترش آماده شده را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و به آن ۱ عدد تخم مرغ اضافه می‌کنیم و با همزن دستی مخلوط کرده و سپس ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع و یک قاشق مرباخوری نمک را اضافه و موادمان را به خوبی مخلوط می‌کنیم و کم کم به آن ۵۰۰ گرم آرد را اضافه کرده و با دست موادمان (خمیرترش، تخم مرغ، روغن، آرد) را ورز می‌دهیم تا خمیر ما دیگر به دست نچسبد و بعد از آماده سازی خمیر روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در جای گرم قرار می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: خواص گوشت بوقلمون چیست؟​​​​​​​

مرحله سوم: آماده سازی تارت پیتزا

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم، بعد از گذشت ۲ ساعت خمیر ما آماده شده است دریک قالب مناسب پیتزا روغن می‌ریزیم و کاملا آن را چرب می‌کنیم و خمیر تارت را درون قالب پهن می‌کنیم و کف خمیر رابا سس گوجه می‌پوشانیم و کمی پنیر پیتزا می‌ریزیم و سپس به ترتیب ۴ عدد قارچ، ۱ عدد فلفل دلمه ای، ۱ عدد گوجه فرنگی و به میزان لازم پپرونی خردشده اضافه می‌کنیم و روی تارت را به پنیر پیتزا می‌پوشانیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا پخته شود.

مرحله آخر: سرو تارت پیتزا

بعد از گذشت ۲۰ دقیقه تارت پیتزا شما آماده شده است و آن را در ظرف سرو می‌ریزیم، امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.

نکات تهیه تارت پیتزا

  • زمانی که خمیرترش و خمیر آماده تارت را برای استراحت می‌گذارید، حتما آنها را در جایی کاملا گرم بگذارید و روی آنها را با یک پارچه بپوشانید.
  • برای مواد داخل تارت هیچ محدودیتی ندارید و می‌توانید با توجه به ذائقه ی خود از هر موادی که علاقه دارید استفاده کنید، مانند: گوشت، مرغ، سبزیجات و غیره….
  • مایه خمیر را حتما از قنادی یا شیرینی پزی تهیه کنید.
۵
از ۵
۱ مشارکت کننده

دسته‌بندی‌ها

سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش