پیتزا ریحان و گوشت قلقلی

پیتزا، یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه امروزی هست. اگر شما نیز به دنبال غذاهای سالم و کم‌کالری‌تر هستید توصیه می‌کنیم که طبق روش فوق این پیتزای بسیار سبک و خوشمزه را تهیه کنید. در این پیتزا خبری از سوسیس و کالباس‌های بازاری نیست. بافت سبک، آماده‌سازی سریع و عطر بی‌نظیر این پیتزا طعم آن را بسیار جذاب و متفاوت کرده است.

طرز تهیه پیتزا ریحان و‌ گوشت قلقلی چرخ کرده

  • مدت زمان آماده سازی تهیه این پیتزا ۳۰-۴۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد اعلام شده در این دستور ۲ پیتزا‌ ۳۰ سانتیمتری به شما می‌دهد.
  • درجه سختی تهیه این پیتزا در دسته‌بندی آسان قرار دارد.
مواد لازم جهت تهیه پیتزا ریحان و گوشت قلقلی:
ریحان پاک شده ۲ پیمانه
ماست ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواه
پنیر پارمسان ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
گوشت چرخ‌کرده۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
گوجه گیلاسی به مقدار دلخواه
نان پیتزا پمینا ۲ عدد

مرحله اول | آماده سازی پیاز

در اولین مرحله از تهیه این پیتزا بسیار سبک و خوشمزه به سراغ پیاز روید.

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک رنده ریز، پوره کنید.

نیاز به گرفتن آب پیاز رنده شده نیست، زیرا قلقلی‌ها روی پیتزا پخته می‌شوند و آب پیاز موجب نرم شدن بافت قلقلی‌ها خواهد شد.

بیشتر بخوانید: پنیر پیتزا چیست؟

مرحله دوم | آماده‌سازی گوشت قلقلی

در دومین مرحله گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به خوبی با هم ترکیب کنید. حال از ترکیب مواد فوق به اندازه‌های کوچک و یکسان جدا سازید و کمی در دستتان به آن شکل دهید.

قلقلی‌های آماده شده را کنار گذارید و به سراغ مرحله بعد روید.

مرحله سوم | تهیه سس ریحان

در سومین مرحله به سراغ آماده‌سازی سس جذاب و خوش‌رنگ پیتزا روید.

ریحان پاک شده، ماست، روغن زیتون، پنیر پارمسان، نمک و فلفل سیاه را درون میکسر یا خرد کن بریزید.

همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا سس خوش‌رنگ و یکدستی حاصل شود.

مرحله چهارم | گرم کردن فر

در مرحله چهارم به سراغ فر روید، فر را با دمای ۱۸۵-۱۹۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.

مرحله پنجم | آماده‌سازی پیتزا

در پنجمین مرحله به سراغ سرهم کردن پیتزای خوشمزتان روید.

برای این کار کافی است نان پیتزا را در سینی فر گذارید.

مقداری از سس ریحان روی نان زنید و به خوبی تمام نقاط نان پیتزا را با سس سبز رنگتان کاور کنید.

حال لایه نازکی پنیر پیتزا روی نان بریزید، قلقلی‌ها و چند برش گوجه گیلاسی روی پنیر‌ها بچینید.

لایه نازک دیگری پنیر پیتزا روی مواد بریزید. در آخر کمی فلفل سیاه برای زیباتر شدن پیتزا روی آن بریزید.

بیشتر بخوانید: سالامی چیست؟

مرحله ششم | پخت پیتزا

سینی فر را درون فر قرار دهید، به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۵-۱۹۰ درجه زمان دهید تا پیتزای فوق جذاب شما بپزد.

پس از پخت پیتزا را از فر خارج کنید و کمی زمان دهید تا خنک شود. آن را برش زنید و با چند برگ ریحان تازه تزیین و نوش‌جان کنید.

۴ نکته طلائی تهیه پیتزا ریحان و گوشت قلقلی

  • اگر به هر دلیلی تمایل به استفاده از گوشت قلقلی ندارید می‌توانید آن را حذف کنید.
  • به جای گوشت چرخ‌کرده می‌توانید از فیله مرغ طعم‌دار شده، بیکن یا استیک گوشت گوساله در این پیتزا استفاده کنید.
  • قلقلی‌ها را کوچک درست کنید تا در مدت زمان پخت پیتزا در فر به خوبی بپزند و مغزپخته شوند.
  • می‌توانید این پیتزا را با انواع دیگر نان پیتزا یا نان پیتزا خانگی تهیه کنید.
۵
از ۵
۱ مشارکت کننده
سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش