گوشت چرخ کرده | ۳۵۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۵۰۰ گرم |
خمیر آماده | ۱ بسته |
قارچ | ۴عدد |
فلفل دلمه ایی رنگی | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی فیله شده | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
نمک و فلفل و زرد چوبه و آویشن | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
سس تند گوجه فرنگی | ۳ قاشق سوپ خوری |
سوسیس ( اختیاری) | ۲ عدد |
مراحل تهیه و پخت پیتزا با گوشت
برای پخت این پیتزای خوشمزه، مراحل زیر رو دنبال کنید:
مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه
ابتدا پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و سپس همراه با گوشت چرخ کرده، ادویه، نمک در تابه به کمک یک قاشق غذا خوری روغن تفت دهید. در انتهای پخت دو قاشق رب و نمک را اضافه و مخلوط کنید. می توانید خمیر پیتزا را خودتان درست کنین که در انتها رسپی خمیر را هم اضافه می کنم. من از خمیر یا نان پیتزای آماده استفاده کردم.
مرحله دوم: سس و پنیر پیتزا
حال روی خمیر پیتزا مقداری سس میریزیم و بعد سس را در همه جای نان کاملا پخش می کنیم. حالا یک لایه پنیر پیتزای رنده شده روی نان آغشته به سس می ریزیم. به صورتی که همه جای آن کاملا پوشانده شود.
مرحله سوم: گوشت
لایه بعدی از گوشت تفت داده شده را اضافه میکنیم. گوشت رو کاملا روی پنیر پیتزا پخش و صاف کنین. مقدار خیلی کمی پنیر روی گوشت بپاشین.
بیشتر بخوانید: انواع پنیر ورقه
مرحله چهارم: ریختن مواد
به ترتیب دلخواه، گوجه فرنگی، فلفل دلمه و قارچ را روی لایه گوشت بریزین و بعد از اضافه کردن هر کدام مقدار کمی پنیر روی آن بریزین! این کار باعث می شود هنگام برش دادن پیتزا تکه های منسجم تری داشته باشین و مواد از روی نان جدا نشوند. در نهایت بعد از چینش همه ی مواد یک لایه کامل پنیر روی پیتزا بریزید.
شما می توانید بعد از ورق کردن قارچ ها، آن ها را کمی در تابه تفت دهید و بعد استفاده کنید یا اینکه نه به صورت خام استفاده کنین، این یک امر کاملا سلیقه ای است. در مدل دیگر شما می توانین در صورت تمایل در ترکیب مواد پیتزا از سوسیس، زیتون، ذرت استفاده کنین.
مرحله پنجم: گذاشتن در فر
پیتزاها را در فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه قرار می دهیم. تایم پخت برای فرها متفاوت است. در زمان پخت پیتزا آن را چک کنین و در صورت پخت زودتر از تایم آن را از فر خارج کنین.
برای طلایی شدن پنیر (که اصولا در همان تایم پخت روی پنیر طلایی می شود) میتوان دو یا سه دقیقه آخر پخت، گریل فر را روشن کرد.
نکات مهم در پخت پیتزا
- برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا مخلوط، باید بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید تا نان آن تردتر شود.
- سبزیجات و بقیه مواد را میتوانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و پیتزای تان را تزیین کنید.
- برای طلایی شدن روی پیتزا ، در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد.
- میزان سسی که روی خمیر پهن میکنید، به ذائقه خودتان بستگی دارد، ولی به یاد داشته باشید اگر بیش از حد از سس استفاده کنید، پیتزا خیس میشود.