انواع پنیر ورقه

انواع پنیر، به دلیل داشتن پروتئین، چربی، سدیم و کالری بسیار باید در رژیم غذایی افراد به خوبی گنجانده شود. در گذشته پنیر، تنها در وعده صبحانه مورد استفاده قرار می‌گرفت؛ اما امروز در بیشتر غذاهای فرنگی و فست‌فودی جا خوش کرده است. از این رو، در ادامه چند نوع پنیر که بیشتر در دستورهای غذاهای آموزشی تاندوری مورد استفاده قرار می‌گیرند را به شما معرفی خواهیم کرد. سالم‌ترین انواع پنیر خوراکی شامل موارد زیر می‌شوند:

  • پنیر پارمزان
  • پنیر پارمسان
  • پنیر گودا
  • پنیر چدار
  • پنیر فتا
  • پنیر ماسکارپونه
  • پنیر بلوچیز
  • پنیر لیقوان
  • پنیر بری
  • پنیر موزارلا
۵
از ۵
۱ مشارکت کننده

​بایگانی مطالب

​اخرین مطالب

دسته‌بندی‌ها

سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش